Despre noi2017-07-24T12:06:55+00:00

Ceramic Pro este un producator de straturi protectoare nanoceramice pentru toate suprafetele. Din 2010, linia de produse Ceramic Pro a fost extinsa cu o serie de straturi de protectie potrivite pentru o gama variata de suprafete, de la sticla, aliaj, tesaturi, piele, plastic si cauciuc, pana la industria automobilelor, aviatiei si cea nautica.

Tehnologia Ceramic Pro se bazeaza pe o formula unica ceramica a compusului molecular (nanoceramic). Noile formule sunt intotdeauna testate pentru a le face cele mai avansate straturi de protectie de pe piata.

Ceramic Pro Romania va aduce si in Romania cea mai buna tehnologie de protectie pentru masina, bunurile, interiorul casei, ambarcatiunea dvs si nu numai.

Cand vine vorba de protectie ceramica avansata, Ceramic Pro Romania este solutia !

Ne gasiti in Dambovita, pe strada Principala, nr. 218b in Dumbrava. 

De ce sa alegeti Ceramic Pro?

Suprafete de protectie nanoceramice avansate  –  Linia de produse Ceramic Pro este formulata de un chimist calificat cu un nivel ridicat de experienta in domeniul industrial de protectie a suprafetelor. Ceramic Pro a fost formulat in mod special pentru substraturile auto si este mereu supus unor teste extinse pentru versiuni noi si imbunatatite .Ceramic Pro 9H reprezinta varful de gama si este un strat protector cu rezistenta chimica superioara, efect superhidrofob, rezistenta la UV, rezistenta la zgarieturi **, rezistenta la temperatura si rezistenta la coroziune.

Ceramic Pro a fost testat si certificat de «SGS» www.sgs.com, unul dintre liderii mondial in materie de inspectii, verificari si certificari.

** exclus zgarieturi mecanice! (pentru detalii sau lamuriri, ne puteti contacta.)