Despre CERAMIC PRO

Cu ce ne ocupam

Cand vine vorba de protectie ceramica avansata, Ceramic Pro Romania este solutia.

Ceramic Pro a fost testat si certificat de «SGS», unul dintre liderii mondial in materie de inspectii, verificari si certificari.

Detailing exterior ( spalare cu spuma activa, spalare cu sampon si manusa de microfibra, curatare jante , curatare motor)
In cazul Ceramic Pro Romania, solutiile folosite pentru a curata exteriorul sunt solutii profesionale de la branduri consacrate: Meguiar’s USA sau Koch Chemie Germania. Calitatea produselor asigura faptul ca exteriorul masinii va fi curatat si spalat corespunzator fara a exista niciun pericol de a ataca lacul sau vopseaua masinii . Uscarea masinii se va face doar cu prosop de microfibra special conceput pentru a usca exteriorul masinii dupa spalare.

Detailing interior pentru masini cu tapiterie din piele/ piele cu alcantara
Curatare integrala a tapiteriei , curatare fete de usi, bord, plafon, consola centrala, portbagaj , aspirare integrala a interiorului ,a mochetei masinii si a presurilor textile / curatarea presurilor din cauciuc. Dupa ce tot interiorul este curatat tapiteria de piele va fi hidratata cu solutii profesionale, materialele plastice vor fi tratate cu produse speciale cu protectie UV si impotriva uzurii.

Detailing jante
Curatare completa a jantelor cu solutii profesionale pentru a indeparta murdaria. Curatarea se face nu doar cu solutii ci si cu perii si pensule special concepute pentru acest tip de operatiune astfel incat jantele sa fie perfect curate dupa aceasta etapa. Se poate face o curatare si mai amanuntita dand rotile jos de pe masina. Acest procedeu ofera posibilitatea unui detailing cat se poate de complet al jantelor interior si exterior.

PASIUNEA NOASTRA

Suntem o echipa tanara si dinamica, pasionata de auto-moto, dar si de tot ce este nou si modern pe piata in materie de ingrijirea si infrumusetarea „motoarelor”. Ne place ceea ce facem si cu toate acestea depunem in permanenta eforturi pentru a atinge perfectiunea!

PROTECTIE EXTERIOARA 98%
PROTECTIE JANTE 97%
PROTCTIE INTERIOARA 99%
FINISARE & DETAILING 100%

SERVICII OFERITE

Oferim o gama completa de servicii si avem in vedere obtinerea de rezultate ce tind spre maximul de calitate pe care orice client si l-ar dori!

EXTERIOR

Operatiuni ce elimina zgarieturile de uzura, zgarieturile usoare , zgarieturile de la lavetele de slaba calitate de la spalatorii, panzele de paianjen, hologramele, zgarieturile mai adanci* ( necesita matuire locala sau integrala a elementului in functie de caz).

INTERIOR

Curatare integrala a tapiteriei, curatare fete de usi, bord, plafon, consola centrala, portbagaj , aspirare integrala a interiorului ,a mochetei masinii si a presurilor textile / curatarea presurilor din cauciuc, curatarea integrala a tapiteriei textile cu aspiratorul cu injectie – extractie si abur.

JANTE

Tratament special conceput pentru protectia jantelor si a etrierelor masinii dumneavoastra. Daca asigurati protectie ceramica jentilor, acestea vor fi protejate de praful de la frane, pilitura de fier sau contaminantii care pot ajunge pe jante si etriere atacand vopseaua.

Mergi la Configurator!