CAROSERIE

Detailing exterior ( spalare cu spuma activa, spalare cu sampon si manusa de microfibra, curatare jante , curatare motor )

In cazul Ceramic Pro Romania, solutiile folosite pentru a curata exteriorul sunt solutii profesionale de la branduri consacrate: Meguiar’s USA sau Koch Chemie Germania. Calitatea produselor asigura faptul ca exteriorul masinii va fi curatat si spalat corespunzator fara a exista niciun pericol de a ataca lacul sau vopseaua masinii . Uscarea masinii se va face doar cu prosop de microfibra special conceput pentru a usca exteriorul masinii dupa spalare.

Protectie exterioara

ceruire integrala cu ceara solida – acest tip de protectie asigura un luciu standard si un efect hidrofob moderat asupra caroseriei. Este recomandat ca dupa operatiunea de polish(corectia lacului) sa se execute minim o ceruire intrucat rezultatul de la polish sa reziste o durata de timp mai mare.

Corectia lacului ( polish profesional auto)

– operatiune conceputa pentru a aduce lacul masinii intr-o stare cat mai buna, cat mai apropiata de cea de fabrica. Prin acest tip de operatiune se elimina zgarieturile de uzura, zgarieturile usoare , zgarieturile de la lavetele de slaba calitate de la spalatorii, panzele de paianjen, hologramele, zgarieturile mai adanci* ( necesita matuire locala sau integrala a elementului in functie de caz)

Acoperire ceramica

Acest tip de protectie exterioara este un upgrade de la ceruirea integrala cu ceara solida. Pentru acest tip de protectie se ofera si garantie scrisa de 3 sau 5 ani in functie de numarul de straturi aplicate pe caroseria masinii. Se pot aplica de la 3 pana la 9 straturi de Ceramic Pro 9H ( produsul nostru principal de protectie) iar ulterior ca si strat de finisaj se aplica 1 strat de Ceramic Pro Light( acest strat adauga un luciu intens si un efect superhidrofob cu proprietati de autocuratare –self cleaning)

Mergi la Configurator!