INTERIOR

Detailing interior pentru masini cu tapiterie din piele/ piele cu alcantara

Curatare integrala tapiterie, curatare fete de usi, bord, plafon, consola centrala, portbagaj, aspirare integrala a interiorului, a mochetei masinii si a presurilor textile / curatarea presurilor din cauciuc. Dupa ce tot interiorul este curatat tapiteria de piele va fi hidratata cu solutii profesionale, materialele plastice vor fi tratate cu produse speciale cu protectie UV si impotriva uzurii.

Detailing interior pentru masini cu tapiterie textila

Curatare integrala tapiterie, curatare fete de usi, bord, plafon, consola centrala, portbagaj , aspirare integrala a interiorului ,a mochetei masinii si a presurilor textile / curatarea presurilor din cauciuc, curatare integrala tapiteri textila cu aspiratorul cu injectie – extractie si abur pentru extragerea murdariei / mizeriei / petelor din tapiterie si pentru a o aduce intr-o stare cat mai buna.

Protectie elemente de piele cu Ceramic Pro Leather

Un produs care este special conceput pentru protectia elementelor de piele. Aplicand acest strat protector, pielea din interiorul masinii va avea mereu un aspect mai curat, aproape de o piele noua(in functie de aspectul pielii peste care se aplica protectia ) , va avea un efect superhidrofob cu proprietati de autocuratare, va fi mult mai usor de intretinut/ curatat, va avea o rezistenta crescuta la abraziune in timp, va avea protectie UV si va fi in permanenta hidratata.

Protectie elemente de plastic cu Ceramic Pro Plastic

Un produs care este special conceput pentru protectia elementelor din plastic. Aplicand acest strat protector elementele din plastic din interiorul masinii vor beneficia de o protectie sporita impotriva razelor UV, vor avea un efect superhidrofob cu proprietati de autocuratare , plasticele vor arata in permanenta ca noi (in functie de starea elementelor cand se aplica protectia) si se vor curata mult mai usor.

Protectie elemente textile cu Ceramic Pro Textile

Un produs special conceput pentru protectia materialelor textile ( tapiterie, presuri , mocheta masinii) dar si a elementelor din alcantara( tapiterie , volan, plafon etc). Acest produs ofera un efect superhidrofob materialelor textile iar odata aplicat, stratul protector format protejeaza impotriva lichidelor precum apa, suc , cafea incat acestea sa nu patrunda in fibra textila. Ceramic Pro Textile protejeaza fibrele textile dar in acelasi timp le ofera si posibilitatea sa “respire” fara le rigidizeze.

Mergi la Configurator!